Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU prioritza la igualtat de tracte entre nuclis i es presenta amb el lema “Tots som Olèrdola”

Josep Sánchez recorda que CiU combinarà actes públics i atenció personalitzada per explicar propostes als veïns

divendres 08 maig 2015

Ningú ha de ser discriminat per l’Auntament i ha d’existir igualtat de tracte entre tots els nuclis que formen el municipi. Amb aquest convenciment, la llista de CiU es presenta a les eleccions amb el lema “Tots som Olèrdola”. Josep Sánchez, candidat a l’alcaldia per CiU, defensa que “hem de ser tractats de la mateixa forma”.(àudio)CartellCiU2.jpg

Sánchez encapçala un equip àmpliament renovat, on només repeteix de l’actual grup municipal Mari Carme Villanueva en les primeres posicions. El candidat a l’alcaldia per CiU, amb tot, ha recordat que els tres caps de llista de les candidatures d’Olèrdola es presenten per primera vegada i no tenen experiència de govern. Per això entén que, sigui quin sigui el resultat, caldrà treballar conjuntament pel benestar del municipi. Aquests dies de campanya Sánchez els afronta amb l’objectiu de poder traslladar el programa de CiU als veïns i resoldre els dubtes que els hi plantegi la ciutadania.(àudio)

CiU ha optat per combinar el format clàssic de campanya, amb actes públics i presència de propaganda al carrer, amb l’obertura de canals directes amb els veïns gràcies a les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. En aquest sentit, recorden que tenen una línea de telèfon per a rebre  missatges de whatsapp per posar-se en contacte amb la candidatura (àudio)

El número és el 654 20 70 28. També es pot demanar fer un cafè amb algun dels candidats i traslldar-lis directament les propostes o suggeriments que es desitgin.

CiU convoca el seu primer acte electoral aquest diumenge, a les 11 del matí, a la zona d’equipaments de Daltmar.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions