Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU proposa per Daltmar aixecar la suspensió de llicències i recolzar la recepció de la urbanització

Entre les mesures pel conjunt del municipi CiU proposa crear el Banc de Temps i construir un pavelló

dilluns 11 maig 2015

El programa de CiU inclou el compromís d’aixecar la suspensió de llicències d’obres vigent a Daltmar i donar suport a la recepció de la urbanització. Aquestes van ser dues de les mesures detallades durant l’acte electoral que CiU convocava aquest diumenge al migdia a la zona d’equipaments de Daltmar. Josep Sánchez, cap de llista de CiU, defensa que aixecar la suspensió de llicències és possible si hi ha voluntat, tal i com ho demostraria l’exemple d’altres municipis amb una situació similar.(àudio)ACTeCiUDaltmar2.JPG

Mari Carme Villanueva, número 2 de la llista, també explicava altres propostes de CiU per Daltmar: renegociar el contracte de subministrament d’aigües “perquè a Daltmar és més cara que a la resta del municipi”, així com revisar el contracte de gestió de la zona lúdica i esportiva, o bé arranjar el terra de la piscina i establir un sistema de recollida de poda i restes vegetals. Vanesa López, número 3 de la llista, explicava que CiU vol impulsar el servei d’autobús fins a l’escola i  reforçar el manteniment de les zones lúdiques. Finalment, Juan Alberto Moreno, quart en la candidatura de CiU, posava l’accent en què CiU es compromet a donar recolzament i assessorament a les juntes de compensació perquè les urbanitzacions puguin ser recepcionades com a nuclis per part de l’Ajuntament. També explicava que es destinarien 40.000 euros anuals a Daltmar pel condicionament i millora de la urbanització. Vanesa López, Mari Villanueva i Juan Alberto Moreno resumien que aquestes propostes busquen que Daltmar tingui els mateixos serveis que els altres nuclis.(àudio)

A l’hora d’explicar mesures adreçades al conjunt del municipi, Josep Sánchez indicava que una de les actuacions que volen impulsar és la creació d’un banc de temps.(àudio)

Des de CiU també es proposa que l’Ajuntament gestioni les obligacions fiscals de les associacions. També es comprometen a aplicar mesures d’estalvi energètic, perquè “poques instal·lacions municipals” tenen sistemes d’eficiència en aquesta matèria. Una altra proposta de CiU es fer un pla d’accessibilitat en l’espai urbà del municipi.  Si s’hagués de seleccionar una inversió de les que proposa CiU, pel volum que suposaria, de ben segur que caldria referir-se a la construcció d’un pavelló municipal. La proposta no va acompanyada d’una ubicació concreta.(àudio)

Un dels objectius de CiU és el d’apropar l’Ajuntament als veïns i per això proposen que hi hagi la presència d’un representant de l’Ajuntament cada mes a cada nucli.

El proper acte de campanya que convoca CiU s’ha previst dissabte, a les 7 de la tarda, al local social de Can Trabal.

Escolta les entrevistes a Josep Sánchez, Mari Villanueva, Juan Alberto Moreno i Vanesa López, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions