Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU proposa modificar el projecte de cobriment de la pista de Sant Pere per garantir que es faci

També es comprometen a recuperar la gestió municipal de l’escola bressol i tornar-la al seu edifici inicial

dijous 21 maig 2015

Modificar el projecte de cobriment de la pista poliesportiva és una de les mesures que proposa per a Sant Pere Molanta la candidatura de CiU. En un acte fet aquest dimecres a la tarda al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, CiU assenyalava que l’actual projecte té un cost de 555.000 € que el fa “irrealitzable”, quan a Vilafranca s’ha assolit cobrir la pista de l’escola Pau Boda per 178.000 euros. Vanesa López, candidata número 3 de la llista de CiU, exposava que calia fer la modificació per fer molt més econòmic aquest projecte.(àudio)copy_of_ActeCiUStPere2.JPG

La mateixa Vanesa López detallava un seguit de mesures que per Sant Pere Molanta proposa CiU en l’àmbit educatiu. Entre aquestes, la recuperació de la gestió municipal de l’escola bressol, considerant que “si s’elimina el benefici de l’empresa, les famílies podrien veure rebaixades les seves quotes”. També es considera que cal traslladar l’escola El Pàmpol al seu edifici inicial, així com recuperar el servei de menjador a l’escola bressol, ampliar l’aparcament a l’escola Rossend Montané i substituir les baranes de l’escola per seguretat.

Clara Albina Gual, candidata número 6 de la llista, defensava l’ampliació de l’aparcament del cementiri i la continuació del passeig des de Vila-maimona a l’església.(àudio)

Aina Zapater, la candidata número 8 de la llista, indicava que CiU també es compromet a fer la caixa escènica de la Societat i reparar la teulada.(àudio)

CiU també situa com a prioritari pactar amb el Bisbat la cessió dels terrenys del camp de futbol. Per Josep Sánchez, candidat a l’alcaldia, l’actual govern municipal no ha tingut voluntat de resoldre aquesta qüestió. (àudio)

Per Can Torres, CiU proposa l’ampliació del camí d’accés i la millora de la il·luminació. Pel pèlag de Can Sogas, Sánchez va apuntar que calia protegir-lo per evitar que no es tornés a plantejar usos que no serien acceptables.

Com a mesures globals per a tot el municipi, CiU fa incidència en què cal aplicar mesures com les plaques solars en equipaments municipals per assolir estalvi energètic.(àudio)

A preguntes dels assistents a l’acte, Sánchez va reiterar que l’externalització dels serveis “no és una bona idea” i va defensar que l’ajuntament  fos curós en la despesa però tingués en compte la rendibilitat social dels projectes. Com a exemple posava el cas de la necessitat de fer un Casal d’Estiu des de l’ajuntament per a tots els nens d’Olèrdola o bé recordava que els Casals d’Avis són un bon servei que ofereix el municipi sense plantejar-se la seva rendibilitat econòmica.

Sánchez també va aclarir que defensen la progressivitat de les quotes de les llars d’infants, i que les famílies paguin en funció dels seus ingressos, però va anunciar que canviaríem l’actual ordenança per corregir situacions “com les de fer pagar més a una família si un dels seus membres està a l’atur”.

Escolta les entrevistes relacionades amb l'acte de CiU a Sant Pere Molanta, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions