Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU qualifica “d’hipocresia” que ApO es comprometi ara a no externalitzar ni privatitzar

CiU també assenyala que ApO no vol fer un debat entre els tres candidats a l’alcaldia

dimarts 19 maig 2015

A través d’un comunicat de premsa adreçat als mitjans de comunicació comarcals, el grup de CiU d’Olèrdola qualifica “d’hipocresia” que la candidatura d’ApO es comprometi a no externalitzar ni privatitzar cap servei municipal. CiU ha donat a conèixer que els treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola han demanat als tres caps de llista que es presenten a les eleccions municipals, la signatura d’aquest compromís de no externalitzar ni privatitzar cap servei municipal.

Per CiU “aquesta és la hipocresia de l’equip de govern d’Olèrdola d’APO(CP) , que han privatitzat gran part del serveis municipals i ara, la candidatura formada pels mateixos regidors en els primers llocs, menys el cap de llista , signarà que no farà, el que ha fet durant dotze anys”.

CiU també assegura que en el text del nou conveni “s’ha tret la clàusula que indicava que: el treballador municipal que fos afectat per una externalització , continuava a la plantilla municipal. I això “presumptament” no s’ha complert al menys, amb les professores de les llars d’infants”.

CiU també es pregunta per què el nou conveni s’aprova a pocs dies de les eleccions municipals . A Convergència i Unió Olèrdola els hi sembla la signatura “una mostra més de la hipocresia de l’equip de govern, que diu que fa, el que no fa, i fa, el que no diu. Nosaltres tenim el compromís de no externalitzar serveis, el tenim al nostre programa, no hem d’actuar diferent al que pensem per guanyar vots , és un compromís que cada veí té a casa seva”.

Per CiU, Alternativa per Olèrdola (CP) “escenificarà la signatura o no d’un compromís, en el que no creu, i que no ha complert en els últims 12 anys, per intentar guanyar uns quants vots”. Des de CiU, conclouen que si Apo “no ho ha complert en el passat, ho farà en el futur?”.

En una altra comunicat de premsa, el grup de CiU exposa que Alternativa per Olèrdola no vol fer un debat entre els tres candidats a l’alcaldia del municipi que es presenten en aquestes eleccions. Segons el relat de CiU “el  passat dia 9 d’abril , ens vam reunir les tres candidatures per signar l’acord dels espais publicitaris de les eleccions municipals del proper 24 de maig.En aquella reunió es va exposar, que es volia fer un debat entre els tres candidats en la forma, que en aquell mateix document s’indicava, i que en cas de fer-se s’hauria d’enregistrar el dia 20 d’abril com a molt tard”.

Sempre segons CiU, Alternativa Per Olèrdola (CP) “va manifestar, que no tenien decidit si acceptar o no el debat i que ens comunicarien la seva decisió sobre aquest punt.” CiU assegura que “fins al moment no tenim resposta d’Alternativa Per Olèrdola (CP), sobre si fer el debat o no. Queden pocs dies per decidir-se , tot i que ja fa més d’un mes que es va demanar el seu posicionament respecte al debat i en repetides ocasions s’ha reclamat una resposta.”

CiU entén que ApO “no vol fer el debat” per afegir que “ el que no entenem és el seu silenci. No costa tant donar una resposta a una pregunta. Lamentem que el nou candidat d’Alternativa Per Olèrdola (CP), faci propi el mateix joc que s’ha fet, durant els anys anteriors”.

Des del grup de CiU es valora que “l’equip de govern ha demostrant i ara ho demostra el nou candidat, la seva forma de participació ciutadana, sols es reuneix amb els afins a les seves propostes , amb els que li donen sempre la raó, amb els que aplaudeixen els seus errors”.

Per CiU “el debat es una eina important, per mostrar-se als electors, tal i com ets. És una oportunitat de comparar els punts de vista dels candidats, i que els electors puguin valorar quins plantejaments li són més afins”. Per acabar, CiU assenyala que “privar als electors d’aquest debat és una llàstima i ho sentim molt”.

 

Document Actions