Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU qualifica de desastrós el rendiment de la piscina municipal de Daltmar

Creuen que els preus eren massa cars i això ha fet que la instal·lació no hagi estat utilitzada
La piscina ha estat oberta de Sant Joan al 9 de setembre
La piscina ha estat oberta de Sant Joan al 9 de setembre

dimecres 10 octubre 2012

 

Rosa Pérez, regidora del grup municipal de CiU, ha qualificat com a “desastrós” el rendiment de la piscina municipal de Daltmar, en el que ha estat el seu primer estiu d’obertura com a renovada instal·lació de titularitat municipal. Pérez indica que la piscina i els vestidors, estrenats aquest estiu, han quedat molt macos, però lamentava que la instal·lació no hagi estat aprofitada. De manera gràfica, Pérez explicava que amb la pobre recaptació de les entrades no s’haurà pogut pagar ni el socorrista. (àudio)

CiU també ha criticat la resposta que el govern municipal va donar, en el ple del passat 6 d’agost, a una pregunta referida al baix ús de la instal·lació de la piscina. El govern recordava que des de l’Estat es planteja tancar o mancomunar serveis locals deficitaris. Pérez feia notar la incongruència de plantejar-se tancar una instal·lació després d’haver-hi invertit 400.000 euros i amb només un estiu d’ús. (àudio)

Per CiU, els preus d’accés a la piscina eren massa cars i això ha estat el principal factor que explica la baixa assistència de banyistes. Rosa Pérez considera que els preus eren equiparables a instal.lacions com la del Complex Aquàtic de Vilafranca, quan la diferència i de serveis que s’ofereixen als usuaris és molt gran. (àudio)

El grup de CiU voldria que el govern municipal, després de valorar les dades de funcionament de la piscina aquest estiu, es replantegés el servei i optés per aprovar per l’any que ve uns preus més assequibles.

Document Actions