Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU reclama millores als consultoris mèdics d’Olèrdola

CiU també demana que es treballi amb temps el nou reglament de subvencions a les entitats
Consultori de Moja
Consultori de Moja

divendres 01 abril 2016

A través de diferents comunicats de premsa que ha fet arribar a la redacció de l’emissora de ràdio municipal, el grup de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha pronunciat sobre diferents qüestions d’actualitat municipal. En un d’aquests comunicats  es reclama que l’Ajuntament inverteixi en la millora en els consultoris mèdics de Moja i Sant Pere Molanta.

CiU recorda en el comunicat que el passat 23 de novembre es va aprovar el conveni de col·laboració entre el Servei Català de Salut i l’Ajuntament per un import de 46.600 euros anuals. Des de CiU s’entén que aquests diners haurien de servir per a millorar els consultoris, atès que aquests dos equipaments “tenen desperfectes i necessiten millores que són molt importants com per exemple d’accessibilitat o d’instal·lacions, per donar un bon servei i una adequada utilització per part dels usuaris”, tal i com assenyala el portaveu del grup municipal de CiU, Josep Sánchez.(àudio)

CiU també valora que “independentment de que es faci o no un nou consultori a Moja, que cal urgentment, l’actual necessita millores tant d’estructura com de mobiliari”. (àudio)

CiU recorda que va presentar instàncies per a millorar incidències de manteniment als consultori i anima als veïns a fer arribar a l’Ajuntament suggeriments de millora.

En un altre comunicat, CiU valora que les entitats “van sortir amb més dubtes que solucions” en una reunió convocada el desembre per l’Ajuntament sobre justificació de subvencions. Ciu reclama una nova reunió  resoldre els dubtes i “tranquil·litzar a les entitats” abans d’aprovar-se el nou reglament de subvencions.(àudio)

CiU fa notar que “hi ha moltes entitats amb pocs membres i amb poc pressupost, que es poden veure molt afectades per aquest nou sistema i pel sistema de justificació de despeses”. Per ciU “els hi hauríem de poder tranquil·litzar perquè continuïn fent la seva important i a vegades no gaire visible tasca social”

Document Actions