Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU reclama que es torni a donar un ús públic a l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol

Fa dos cursos que l’escola bressol funciona dins de l’escola Rossend Montané i l’edifici no s’utilitza
Vanesa López, regidora de CiU
Vanesa López, regidora de CiU

dimecres 25 maig 2016

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola ha reclamat que es torni a donar un ús públic  a l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta. Aquest és el segon curs escolar que el servei  d’escola bressol al poble es presta dins de les instal·lacions de l’escola Rossend Montané i en aquest temps l’edifici d’El Pàmpol no s’ha utilitzat per a cap activitat pública. Vanesa López, regidora del grup de CiU, ha explicat en una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, que el seu grup sempre ha estat partidari de que el servei de llar d’infants a Sant Pere es donés en les instal·lacions d’ El Pàmpol. Amb tot, entén que per comoditat de les famílies, continuïtat amb l’escola Rossend Montané i economia, es pugui considerar millor opció que el servei estigui dins de les instal·lacions del CEIP. El que CiU valora que no és acceptable és que l’edifici d’El Pàmpol estigui en desús i no s’aprofitin públicament les seves instal·lacions.(àudio)

Vanesa López apuntava que l’espai podria ser gaudit per entitats del municipi i el seu pati restar obert, aprofitant així l’equipament adaptat que hi ha per a infants menors de 3 anys. (àudio)

Des de CiU s’ha traslladat aquest plantejament al govern municipal. Segons assenyala Vanesa López, la predisposició ha estat bona però la regidora de CiU era prudent a l’hora de valorar que aquesta actitud inicialment positiva s’acabi convertint en fets.(àudio)

López subratllava que la reutilització de les instal·lacions d’El Pàmpol depèn de la decisió del govern municipal i assenyalava que el govern no els ha comunicat cap termini  per a resoldre la qüestió.

Escolta l'entrevista a Vanesa López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions