Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIU reclama que la participació vagi més enllà dels noms i també inclogui continguts

CiU demana més gronxadors a la plaça nova de Sant Pere i que es doni un ús a l’edifici de l’Escola Bressol

dijous 03 novembre 2016

A través d’un comunicat de premsa, el grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola manifesta que s’alegra que “per fi” l’equip de govern faci participar als veïns en alguna cosa, en referència al procés de participació convocat per a triar el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta. Amb tot, des de CiU lamenten que aquesta participació “només es basi en posar el nom a una plaça”.Per això , els agradaria i sol·liciten que l’equip de govern d’ApO “faci participar als veïns no només en els noms de les coses sinó en coses més importants com són els continguts” perquè entenen “que els continguts són més rellevants i necessaris que un nom”.

Vanesa López, regidora del grup de CiU, afegia que el seu grup fa un any va presentar una instància amb propostes d’inversions que incorporaven la instal·lació de gronxadors a la nova plaça adaptats per a menors de 3 anys. Des de Ciu s’assenyala que els infants menors de 3 anys “tenen dret a tenir oci també dins del nostre poble” i es recorda que  a Sant Pere Molanta no hi ha cap gronxador d`aquestes característiques “i moltes famílies han de marxar fóra del poble, per a poder gronxar als seus fills menors de 3 anys”.(àudio)

CiU també ha reclamat que se li doni un ús a l’edifici de l`Escola Bressol El Pàmpol que està tocant a aquesta plaça. CIU assenyala que “tenim un edifici amb zones exteriors que és meravellós i està tancat, i en desús, després de 3 anys”. CiU valora que “ APO no vol tornar a obrir la llar d`infants El Pàmpol en aquest edifici” .  Per això CiU sol·licita que es doni un altre ús a aquest edifici, “o que obrin aquest edifici i zones exteriors (patis, sorrals i hortet) a la ciutadania, per a que famílies i nens i nenes del poble puguin gaudir d`aquestes instal·lacions que ara s`estan deteriorant”.(àudio)

Vanesa López apuntava que la tria de l’ús de l’edifici podria ser objecte d’un procés de participació.(àudio)

Des de CiU desitgen que ApO “ valori aquestes propostes i reflexioni sobre el que és més important, si els noms o els continguts”.

Escolta l'entrevista a Vanesa López, realitzada per CAnal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions