Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU reclama transparència i que es concreti proposta pels terrenys del Bisbat a Sant Pere Molanta

Josep Maria Sánchez, portaveu de CiU, insta a trobar una solució definitiva pels terrenys del camp de futbol
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

dijous 23 gener 2014

El grup de CiU ha reclamat al govern municipal d’Olèrdola que concreti la seva proposta pels terrenys del Bisbat a Sant Pere Molanta. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el portaveu del grup municipal de CiU, Josep Maria Sánchez, valorava que el Bisbat ha estat “propens a arribar a un acord amb l’Ajuntament, però ha estat l’Equip de Govern qui no ha tingut voluntat de negociar”. Recordem que les instal·lacions del camp de futbol de Sant Pere Molanta estan situades en terrenys que són propietat del Bisbat de Sant Feliu. L’acord de cessió d’ús dels terrenys per un període de 25 anys fa prop de 2 anys que ha vençut i des de CiU s’insta al govern a negociar una solució definitiva perquè la qüestió no s’eternitzi.

Josep Maria Sánchez apuntava que amb l’entrada del nou regidor d’Esports, Juan Manuel Samblás, semblava que els contactes s’havien reactivat. Amb tot, després d’escoltar les informacions donades per Samblás en el darrer ple de l’Ajuntament, des de CIU es considera que el regidor d’esports “ o no té la informació adequada o no la vol transmetre”. CiU d’Olèrdola ha parlat amb el Bisbat i això els ha refermat en la seva conclusió de que govern “no ha tingut mai proposta en ferm”.(àudio)

El portaveu del grup municipal de CiU ha exigit al govern municipal transparència, que concreti la proposta al Bisbat i que traslladi la informació de les converses.(àudio)

A pregunta de CiU, el nou regidor d’esports, Juanma Samblás, va informar en el darrer ple que el Bisbat i l’Ajuntament s’havien donat dos mesos de marge per a mirar d’arribar a un acord sobre els terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta. Sánchez interpreta que el govern municipal ha volgut presentar que el Bisbat té un plantejament marcat per “l’excés de cobdícia”, però des de CiU es subratlla que en tot el procés el Bisbat ha mantingut “un bon comportament”.(àudio)

Sánchez també valorava que era lògic que l’Ajuntament assumís el manteniment de la instal·lació, tenint en compte que de l’ús se n’ha beneficiat el municipi.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions