Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU tem que el municipi es quedi sense piscina només un any després d’haver-la estrenat

La regidora Rosa Pérez creu que les condicions per a cedir la gestió poden ser “una excusa” per no obrir

dimarts 07 maig 2013

La gestió de les instal·lacions municipals de Daltmar, especialment la piscina, enfronta al govern municipal i a CiU. Els dos grups discrepen a l’hora de valorar les condicions que es demanen en el concurs públic aprovat per a cedir la gestió dels equipaments. El govern municipal creu que són viables, però des de CiU s’insisteix en assenyalar que cap persona o empresa difícilment optarà a la gestió perquè les condicions que ha de complir són molt dures. Rosa Pérez, regidora de CiU, ha anat més enllà i ha vaticinat que el municipi es quedarà sense piscina, només un any després d’obrir-se i d’haver fet l’Ajuntament una inversió de més de 400.000 euros.(àudio)

Pérez indica que les despeses que ha d’assumir l’hipotètic adjudicatari fan que sigui inviable la cessió a una empresa o particular si es mantenen los condicions del concurs. Segons recordava Pérez, cal pagar 12.000 euros de fiança, així com cànon de 300 euros al mes, una taxa de brossa de 1.500 euros, les obres de conservació i adaptació, la neteja del recinte, l’assegurança i les despeses de manteniment de la piscina. A Pérez li agradaria equivocar.-se, però interpreta que aquest concurs podria ser “una excusa” per a que la piscina ja no entri en servei.(àudio)

En el cas que alguna empresa o particular optés per la concessió, Pérez també indicava que ho tindrà igualment massa just per a obrir el 24 de juny.(àudio)

Recordem que el concurs públic per a la cessió de la gestió de la zona d’equipaments municipals de Daltmar es va aprovar en el passat ple municipal, el 15 d’abril, amb el vot a favor d’ApO-PM i el vot en contra de CiU.

Escolta l'entrevista a Rosa Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions