Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU troba excessiu que l’Ajuntament tingui previst dedicar 150.000€ en senyalitzacions

Josep Sánchez assenyala que aquests diners es podrien dedicar a projectes més prioritaris pel municipi
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU

dimarts 13 setembre 2016

A través d’un comunicat de premsa, el grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola ha lamentat que l’Ajuntament tingui previst destinar 150.000 euros en senyalitzacions. La quantitat va ser incorporada en la darrera modificació del pressupost municipal, aprovada en el ple del mes de juny,  i és considerada  “excessiva” per aquest grup “quan tenim altres necessitats socials que ajudarien a fer la vida més agradable als que paguem impostos”, tal i com valorava  el portaveu del grup de CiU, Josep Sánchez. (àudio)

En la nota de premsa es suggereix al govern que”poden començar per substituir les senyals que tenim a la Muntanyeta”, perquè hi apareix un número de telèfon dels vigilants d`Olèrdola que  és erroni. Per CiU això seria una mostra més “del nul control que tenim en l’ús dels diners públics”. Més enllà del cas concret, des de CiU es reitera que l’import que es preveu destinar a senyalitzacions és exagerat. (àudio)

Amb aquests 150.000 CiU considera que “podrien evitar l’augment de la taxa del cementiri de Moja, l’augment de la taxa de les escoles bressol, eliminar la taxa al servei de teleassistència” o bé  “reduir l’augment de l’IBI”. CiU també creu que “podrien haver implantat el sistema de recollida de poda,  resolt el problema del camp de futbol de Sant Pere Molanta, o el de Sant Miquel o  millorar el consultori de Moja”.

CiU continua valorant que també es podria haver dedicat l’import pressupostat en senyalitzacions per a fer projectes com la  millora la Rambla Pau Casals,  nous aparcament de vehicles a Moja , cobriment de la pista de l’escola de Sant Pere , fer vorera entre Sant Pere Molanta i la rotonda de la N-340, millorar l’accés al P.I. el Clot des de Moja, millorar la xarxa d’aigua de Sant Miquel , portar l’aigua potable a Viladellops, modificar el conveni per mantenir oberta la piscina de Daltmar o mantenir la franja perimetral de 25 metres a Can Trabal. (àudio)

Per CiU, aquests diners haurien de destinar-se a  resoldre “els problemes reals de les persones, en lloc de despistar-nos amb senyals amb el número equivocat”.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions