Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU veu ja molt probable que aquest any no entri en funcionament la piscina municipal de Daltmar

Per CiU, la “mala gestió del govern” pot fer que la piscina no obri quan només ha passat un any des de la seva estrena
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

dimecres 12 juny 2013

La gestió de la zona d’equipaments de Daltmar és un dels blancs de les crítiques que llença l’oposició de l’Ajuntament d’Olèrdola al govern municipal. Una nova mostra d’això han estat les manifestacions fetes pel portaveu del grup municipal de CiU, Josep Maria Sánchez, en una entrevista a la ràdio municipal. Sánchez gairebé donava per fet que aquest any no entrarà en funcionament la piscina municipal de Daltmar, quan només ha passat un any des de la seva estrena.

 

El 6 de juny finalitzava el termini per a presentar propostes per a gestionar el conjunt de la zona d’equipaments, d’acord amb les bases del corresponent concurs públic convocat. Fonts municipals confirmaven que només s’ha presentat dins del termini una única proposta, formulada per l’Associació de Propietaris, però amb dades insuficients i sense ajustar-se a les condicions del concurs.

Per Josep Maria Sánnchez “la sensació és que no hi haurà servei de piscina aquest estiu”. Pel cap de CiU, el govern havia convocat un concurs amb unes “condicions inassumibles”.(àudio)

CiU destaca que “no estan contents” si la piscina no pot obrir i atribuïa la responsabilitat de que això acabi passant a la mala gestió del govern. (àudio)

La gestió del Casal d’Estiu també és un exemple “d’improvisació del govern”, segons CiU. Per Sánchez, haver cedit l’organització al Consell Esportiu quan s’havia anunciat inicialment unes altres condicions, és “tirar pilotes fora” i demostraria que el govern ha estat incapaç de planificar correctament.(àudio)

En un altre àmbit de coses, el portaveu del grup municipal de CiU també refermava la intenció de la seva formació de presentar pel proper ple municipal una moció favorable a la sobirania fiscal, proposant que l’Ajuntament faci el “gest simbòlic” d’ingressar l’IVA i l’IRPF a l’Agència Tributària de Catalunya.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions