Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Classes gratuïtes per aprendre a ballar country gràcies al Casal d'Avis de Sant Pere Molanta

Les sessions s’han programat al Centre Cívic Gatzara els dijous a les 8 del vespre
Les classes han començat aquest dijous
Les classes han començat aquest dijous

divendres 14 setembre 2012

Oferir diversió i promoure l’exercici corporal i mental. Aquestes són les tres motivacions principals que persegueix el Casal d’Avis de Sant Pere Molanta organitzant sessions per aprendre a ballar country. Des de fa un any i mig les realitzen setmanalment al Centre Cívic Gatzara. Després de l’aturada del mes d’agost, aquest dijous han reprès l’activitat amb l’ànim d’impulsar-la i d’oferir-la al conjunt de la gent gran del municipi. Per això  han volgut donar un pas endavant amb una atractiva oferta: les classes d’iniciació seran gratuïtes per als jubilats d’Olèrdola.

L’instructor de les sessions és Josep Orejuela, veí de Sant Pere Molanta i membre del grup SMS country. Ell mateix resumia que ballar country és una experiència maca perquè "es fa exercici, és divertit i va molt bé per la memòria".(àudio)

Les sessions s’han programat els dijous al vespre. De 8 a 9 es faran les classes d’iniciació i de 9 a 10 les de perfeccionament, que acullen al grup que aquest darrer curs ha anat assistint a les sessions.(àudio)

Josep Orejuela recorda que en el country cada cançó es balla amb una coreografia diferent i això provoca que s’hagi de fer treballar la memòria i la psicomotricitat.(àudio)

El secretari del Casal d’Avis, Jaume Hill, és un dels que forma el grup. La idea de programar classes de country va néixer de la voluntat d’ampliar les activitats que organitzava el Casal d’Avis(àudio)

El grup l’integren una quinzena de persones i el curs passat ja van oferir exhibicions en la festa d’aniversari del Casal d’Avis i en el Firamercat. Les sessions són obertes a tothom, sense límit d’edat. En cas de no ser jubilat, tenen un mòdic preu de 6’5 euros al mes.

Les persones interessades només han d’anar dijous , a les 8 del vespre, al Centre Cívic Gatzara i provar-ho. Per més informació també es pot trucar al telèfon 93 818 12 17

 

 

 

 

Document Actions