Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Clau de Sons captiva amb el concert de cinema musical fet diumenge a Moja

Alumnes de l’escola posaven música als fragments que es projectaven de pel·lícules històriques de cinema mut
Moment del concert d'aquest diumenge
Moment del concert d'aquest diumenge

dimarts 03 març 2015

Una vuitantena de persones van gaudir diumenge a la tarda del concert de cinema musical que oferien al Local Nou de Moja alumnes de l’escola Clau de Sons de Vilafranca. L’atractiva proposta permetia veure fragments ben reconeixibles de pel.lícules emblemàtiques de cinema mut, acompanyats de la música en directe interpretada per alumnes de Clau de Sons. Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes, ens indicava que feien una valoració del tot positiva d’aquesta proposta, malgrat apuntar que els hi hagués agradat que hi assistissin més veïns del poble. (àudio)

De cinema ja se n’havia projectat al Local Nou, amb sessions del Most Festival. I la música en directe és un dels continguts més freqüents de la programació d’actes en aquest equipament municipal. Però era la primera vegada que cinema i música en directe anaven de la mà, combinades en la mateixa activitat.(àudio)

La Comissió de Festes de Moja és molt receptiva a valorar propostes que els fan arribar per organitzar esdeveniments com concerts i funcions teatrals. No descarten poder programar alguna activitat pel mes d’abril, però ara indiquen que preveuen centrar-se en la planificació de la Festa Major d’estiu.(àudio)

El concert d’aquest diumenge suposava la segona vegada que Clau de Sons actuava a Moja. La satisfactòria experiència ja permet anunciar que aquesta relació ben probablement continuarà.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions