Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Clau de Sons ha protagonitzat el “Tapajazz” de Moja més concorregut

Més de 150 persones es reunien divendres al Local Nou per a seguir el concert d’aquesta escola de música

dimecres 09 abril 2014

Portar a l’escola de música “Clau de Sons” de Vilafranca per al Tapajazz de Moja ha estat tot un encert. El concert que aquest divendres a la nit oferien els seus alumnes, al Local Nou, va reunir a 150 persones convertint-se així en l’audició que més públic ha assolit de les 5 propostes fetes fins ara a Moja sota el nom de “Tapajazz”. Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes, ens destaca que el concert va tenir un gran ambient i va comptar amb més públic del que preveien.(àudio)Tapajazz2.JPG

L’èxit de divendres ha refermat l’opció de la Comissió de Festes de seguir programant concerts amb escoles de música i de continuar la col·laboració amb l’escola Clau de Sons.(àudio)

Amb activitats com les programades divendres, es posa de nou de manifest la polivalència del Local Nou de Moja.(àudio)

Per a fer possible el Tapajazz de divendres la Comissió de Festes va comptar amb la col·laboració de l’establiment Tok-tok de Vilafranca, Cavas Hill i de la Cassoleta de Sant Jaume. La propera activitat que es podrà seguir al Local Nou de Moja, organitzada per la Comissió de Festes, és una representació teatral del grup Atrezzo, el diumenge 11 de maig per la tarda.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions