Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Claudina Marcè, distingida com a “Gent Gran amb mèrit”, diu que el seu secret és “treballar molt”

Aquesta vital molantenca de 96 anys va rebre el guardó a proposta dels 3 casals d’avis del municipi
Claudina Marcè i l'alcalde, Lucas Ramírez
Claudina Marcè i l'alcalde, Lucas Ramírez

dimarts 09 maig 2017

La molantenca Claudina Marcè, de 96 anys, ha rebut la distinció “ Gent Gran amb mèrit” en la 2a Trobada de la Gent Gran d’Olèrdola, celebrada dissabte al local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta. La proposta de distingir a Claudina Marcè va ser consensuada pels tres casals d’avis del municipi i reconeix la trajectòria d’una persona activa que als seus 96 anys cada tarda va al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta i fins l’any passat també participava en les sessions de gimnàstica de manteniment per a gent gran. Menuda, riallera i vital, la Claudina assenyala que el secret per arribar tan eixerida als 96 anys és “treballar molt”. La seva família regentava un cafè al poble i també el molí. Ha “tirant endavant” tres fills i ha treballat molt en la seva vida.Per a ella “el treball és salut”.(àudio)

Durant la Trobada de la gent gran també van ser homenatjades per les seves Noces d’Or les parelles formades per Joan Raventós i Fina Lorenzo; Joan Anton Colet i M.Rosa Masana(les dues de Sant Pere Molanta); i per Jaume Rovira i Conxita Soler(de Viladellops)

En el seu parlament, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha reiterat el compromís de l’Ajuntament d'estar "al costat de la gent gran”. (àudio)

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, subratllava l’increment de participació que es registrava en aquesta segona edició de la Trobada i valorava que això indicaria que l’activitat es va consolidant.(àudio)

Per fer possible la Trobada s’ha comptat amb la complicitat dels tres casals d’avis, tal i com destacava la dinamitzadora de gent gran del municpi, Imma Ferret.(àudio)

La Trobada ha reunit a un centenar de persones i ha comptat amb l'actuació del grup de teatre l'Arrel de Sant Miquel, que ha representat "Maror o les regles del gènere".

Escolta les entrevistes a Claudina Marcè, Lucas Ramírez, Arantxa Torres i Imma Ferret, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions