Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de curs del Club de Lectura d’Olèrdola

Valoració satisfactòria de les participants, que destaquen les sortides programades i les trobades amb autors

divendres 21 juny 2013

Aquest dijous ha tingut lloc la cloenda de curs del Club de Lectura d’Olèrdola. Per a donar relleu a aquesta darrera tertúlia literària abans de començar les vacances d’estiu, el club feia el debat del llibre “Una lectora poc corrent” a l’exterior i finalitzava la sessió amb un refrigeri. Miriam Mulinari, coordinadora del Club de Lectura, explica que intenten que aquesta tertúlia de tancament de curs sigui especial.(àudio)

Les participants en el club en fan una valoració satisfactòria de l'activitat, destacant especialment les sortides programades i també les trobades que es poden fer amb autors gràcies al club.(àudio)

Les sessions es reemprendran durant el mes de setembre o octubre. Cada temporada la programació de lectures vol ser variada i cobrir el màxim nombre de gèneres, responent als centres d’interès de les persones que formen part del club. (àudio)

En el Club de Lectura d’Olèrdola, com en la resta de clubs de lectura constituïts, hi predominen les dones de forma gairebé exclusiva. Qui desitgi formar part pot demanar més informació a la mateixa Miriam Mulinari, a l’Ajuntament d’Olèrdola, o bé adreçar-se a qualsevol integrant del club.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions