Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès aquest diumenge a Moja

Hi actuarà el grup Criatures d’Ordal amb “Un Déu salvatge”, a les 18.00h al Local Nou

dimecres 29 març 2023

 

Olèrdola serà aquest diumenge capital del teatre de la comarca amb la cloenda de la 32a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. A partir de les 6 de la tarda, el Local Nou de Moja acollirà la darrera funció de la Roda amb la representació de l’obra “Un Déu salvatge” a càrrec del grup Criatures d’Ordal. A continuació tindrà lloc l’acte de lliurament de records als grups participants de la Roda, als patrocinadors i col·laboradors, en un acte que serà amenitzat pels grups de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola i El Folre de Sant Pere Molanta.

“Un Déu salvatge”

“Un Déu salvatge”  és obra de Yasmina Reza. El director és Eloi Tres i donen vida als quatre personatges Fèlix Casanellas, Laura Lázaro, Josep Rius i Marta Vendrell. De la llum i del so en tindran cura Laia Casas i Genís Mensa.

 L’obra mostra la reunió de dues paralles perquè el fill d’una d’elles, de tan sols nou anys, ha colpejat el de l’altra parella. Els pares decideixen mantenir aquesta entrevista per arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Amb la mateixa subtilesa amb què comencen la conversa s’inicia un canvi d’actitud entre ells. Ambdues parelles defensen el seu territori, fins que... la lluita comença entre ells mateixos: tots contra tots. 

És el moment en què sorgeix de cadascun dels personatges aquell “déu salvatge”, que es revela contra la insatisfacció de les seves vides.

Document Actions