Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença a Olèrdola un nou curs de gimnàstica per a gent gran amb una seixantena d’inscrits

A Moja encara hi ha places disponibles i a Sant Pere Molanta es compta amb un grup de 40 participants

dimarts 20 octubre 2015

La gimnàstica per a gent gran és una de les activitats més consolidades de les que s’organitzen a Olèrdola per part dels casals d’avis. Aquest mes d’octubre han començat les sessions del curs 2015-16 i ho han fet amb una participació elevada. Fins a una seixantena de persones fan exercici saludable en aquestes sessions guiades. A Moja, la gimnàstica es fa a la seu del Casal d’Avis, en horari d’11 a 12 del migdia, els dilluns i els dimecres. A Sant Pere Molanta, les sessions es fan els dimarts i els divendres en horari de dos quarts d’11 a dos quarts de 12. En el cas de Sant Pere Molanta, el local on es fa la gimnàstica ha de ser el Local Molantenc a causa de l’elevada inscripció, tal i com explicava la dina dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret.(àudio)copy_of_GimnsticaMoja.JPG

A Sant Pere Molanta s’han apuntat 40 persones i a Moja 20. En el cas de Moja encara hi ha places disponible i les inscripcions es poden fer els dimecres a la tarda, en horari d’atenció de la Junta del Casal d’avis.(àudio)

Des de l’any passat, les activitats com la gimnàstica per a gent gran les organitzen directament els casals d’avis. Els preus es mantenen molt assequibles: 25 euros el trimestre.(àudio)

Activitats com la gimnàstica per a gent gran busquen afavorir entre la població d’Olèrdola un envelliment actiu i saludable.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions