Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el 16è Torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta-memorial Jordi Petit i David Raventós

La competició la juguen 5 equips locals i els partits es disputen fins divendres

dilluns 11 juliol 2016

Sota l’organització del Grup de Joves, aquesta setmana es disputa la 16a edició del torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta-memorial Jordi Petit i David Raventós. La competició enfrontarà a 5 equips locals, que jugaran els seus partits de dilluns a dijous, a la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta, a partir de dos quarts de 9 del vespre i fins les 10 de la nit. El divendres s’han programat partits infantils, a partir de les 7 de la tarda, per donar pas a l’acte de lliurament de premis i a un sopar popular que reunirà als jugadors participants en el torneig.

Oriol Bertran, president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, posa l’accent en què es manté el model d’organitzar un torneig perquè hi participin veïns del poble.(àudio)

Més enllà del futbol sala, el Grup de Joves considera que l’activitat s’ha de mantenir perquè suposa recordar a dues persones que ja no estan entre nosaltres i que van formar part del Grup de Joves.(àudio)

Pel Grup de Joves, aquestes són setmanes de molta feina. Després de col·laborar aquest cap de setmana en l’organització de Firamercat i d’afrontar la celebració del torneig de futbol sala, encaren la recta final dels preparatius de la Festa Major de Sant Pere Molanta, que se celebrarà des del 12 al 16 d’agost.(àudio)

El Grup de Joves convida a tots els veïns del poble i del conjunt del municipi a participar en els actes.

Document Actions