Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el curs per la Coral del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

La formació està oberta a noves incorporacions i assaja els dimecres a les 6 de la tarda

dimecres 24 setembre 2014

 

Aquest dimecres 24 de setembre es reprèn l’activitat de la Coral del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. És el sisè curs consecutiu que estarà en funcionament una formació musical que ja s’ha fet un lloc dins de l’oferta lúdica i cultural del municipi. La impulsora i directora de la coral és Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, que ens recordava que els membres de la coral ja tenen ganes de començar i afegia que un dels principals propòsits és el de “riure i passar-s’ho bé”.(àudio)

Els assajos es fan al Centre Cívic Gatzara els dimecres, a les 6 de la tarda. Durant la primera de les sessions, aquest dimecres, es tractarà quin és el calendari d’audicions previstes per aquest trimestre i el repertori que es prepara.(àudio)

Precisament va ser el desembre de 2009, en una Festa d’Aniversari del Casal d’Avis, quan la Coral va fer la seva primera audició pública. Les persones interessades poden adreçar-se al Casal d’Avis o bé anar els dimecres als assajos de la coral.

En un altre àmbit de coses, Imma Ferret recordava que una de les novetats aquest curs pel que fa a l’organització d’activitats adreçades a la gent gran del municipi és que la gimnàstica per a gent gran ha passat a ser organitzada pels casals d’avis.(àudio)

Es mantenen dies, hores i llocs d’aquesta activitat. A partir del primer dia d’octubre, a Moja es farà els dilluns i els dimecres, d’11 a 12, i a Sant Pere Molanta, els dimarts i els divendres, de dos quarts d’11 a dos quarts de 12, al Local Molantenc. Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb els casals d’avis dels dos pobles.

Document Actions