Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el procés de participació ciutadana per a decidir els usos de la zona del Bosquet de Sant Miquel

Des d’aquest dijous i fins el 3 de març, els 3 projectes proposats s’exposen a Sant Miquel, Moja, Sant Pere Molanta, Daltmar i Can Trabal

dimecres 20 febrer 2019

 

Des d’aquest dijous i fins el proper diumenge 3 de març s’exposen en 5 locals del municipi els 3 projectes que es proposen per a decidir els usos de la zona municipal del Bosquet de Sant Miquel d’Olèrdola.

El procés de participació, convocat per l’Ajuntament, també inclou que abans de les votacions per a triar entre les propostes es celebri una xerrada informativa per a que els veïns puguin escoltar de primera mà a cadascun dels tres equips d’arquitectes exposant el seu projecte. Aquesta sessió informativa s’ha programat al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, el proper dissabte 2 de març, a les 19:00h.

A Sant Miquel d’Olèrdola l’exposició està instal·lada  al vestíbul de l’Ajuntament. Es podrà veure en horari de 7:30 a 15:00h, mentre que durant la resta de la jornada l’obertura de l’exposició queda supeditada a la presència dels agents municipals a l’edifici de l’Ajuntament. A Moja la mostra s’instal.la al vestíbul del Local Nou i es podrà veure en l’horari d’obertura del bar. A Sant Pere Molanta, qui desitgi veure l’exposició la trobarà al vestíbul del Centre Cívic Gatzara, de 17:00 a 20:00h. En aquest horari també resta oberta l’exposició dels tres projectes al local social de Can Trabal; mentre que a Daltmar la mostra està al local de la Zona Esportiva i es podrà veure en horari d’obertura del bar.

Tots els veïns del municipi majors de 16 anys podran votar del 4 al 17 de març.

Xavier Serramià, regidor portaveu del govern municipal,explicava que es tracta de “tres projectes molt diferents” i animava als veïns a acostar-se a les exposicions per a formar-se un criteri abans de votar.(àudio)

Serramià resumia que les tres propostes inclouen instal·lació de pistes de pàdel. Una és més continuista, l’altra preveu reduir el camp de futbol i convertir-lo en camp de futbol 7 i la més trencadora aposta  per preveure una piscina i un pavelló poliesportiu.(àudio)

Com en la resta de processos de participació convocats per l’Ajuntament, la votació es podrà fer de manera telemàtica accedint a la web municipal i sense necessitat de desplaçar-se, o bé qui ho desitgi també podrà emetre el seu vot presencialment anant a l’Ajuntament.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions