Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la instal·lació de leds a l’enllumenat públic de Daltmar, Sant Miquel i Sant Pere Molanta

Els treballs es preveuen completar a mitjans del mes de febrer i comporten la instal·lació de 565 noves llumeneres leds

dilluns 21 gener 2019

 

La setmana passada s’iniciaven a Daltmar i a Sant Miquel d’Olèrdola els treballs d’instal·lació de leds en el seu enllumenat públic. En els propers dies es preveu que les obres continuïn  també a Sant Pere Molanta.

La substitució de llumeneres per instal·lar-hi leds en aquests tres nuclis del municipi d’Olèrdola ha estat adjudicada per un import de 126.864 € i comporta el canvi de prop de 565 punts de llum. A Sant Miquel d’Olèrdola s’instal·laran fins a 158 llumeneres leds, a Sant Pere Molanta 277 i a Daltmar 130.

El regidor de via pública, Juanma Samblás, indicava que els treballs estaran enllestits en poc més d’un mes des de l’inici de la instal·lació.(àudio)

L’empresa adjudicatària concentrarà aquests dies els recursos suficients a Olèrdola per a que les obres es puguin fer de manera simultània en els dos pobles i a la urbanització de Daltmar, tal i com apuntava Juanma Samblás.(àudio)

La substitució dona continuïtat a les obres fetes al poble de Moja fa un any i busquen una major eficiència en els consums elèctrics.

L’Ajuntament assegura que el consum d’energia a l’enllumenat púbic es redueix a la meitat amb la instal·lació de leds. A més de l’estalvi i de l’increment en qualitat , un altre factor que fa encara més eficient el canvi és la reducció de despeses de manteniment. (àudio)

S’estima que una làmpada de vapor de sodi té una vida útil de 12.000 hores, mentre que  la durada de les de leds és de  50.000 hores.

Galeria d'Imatges

leds1b.jpg
leds3.jpg
Leds1OK.jpg

Document Actions