Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença un nou curs del Club de Lectura d’Olèrdola i del servei de Biblioteca Oberta

El servei de Biblioteca Oberta es limita a causa de la situació sanitària i s’ofereix a l’alumnat de les escoles
Imatge d'arxiu d'una de les activitats fetes al servei de Biblioteca Oberta
Imatge d'arxiu d'una de les activitats fetes al servei de Biblioteca Oberta

dimarts 27 octubre 2020

 

El dijous passat, el penúltim del mes d’octubre,  començava un nou curs el Club de Lectura d’Olèrdola, amb el suport del Bibliobús. Després de l' aturada provocada per  la COVID, les sessions mensuals del Club es preveuen fer de manera telemàtica si les normes sanitàries impedeixen fer les trobades presencials.

Aquest mes d’octubre  també ha començat a funcionar el servei de Biblioteca Oberta a les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Els horaris es mantenen respecte el curs passat i el servei es programa a la biblioteca de l’escola de Moja, fora de l’horari lectiu, els dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 18:00h. A la biblioteca de l’escola Rossend Montané el servei es presta els dilluns i divendres, de 16.00 a 17.30h. Els horaris d'ús s'han distribuït preveient el manteniment dels grups estables.

Sota la gestió de l’empresa Esport i Lleure Alt Penedès (ELLAP SL),es aquest curs es preveu poder seguir oferint activitats de dinamització cultural, com lectures de contes i tallers de manualitats, en col·laboració amb el Bibliobús.

A causa de la situació sanitària, el curs comença sense el servei de préstec de llibres, oferint un acompanyament a l’alumnat de suport escolar, amb  tasques de lectoescriptura i comprensió lectora ,mitjançant jocs.

Document Actions