Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença un nou curs del servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola

Una estudiant de la UB en pràctiques té cura del servei a les dues biblioteques
El servei s'estrenava aquest curs dilluns a Sant Pere Molanta
El servei s'estrenava aquest curs dilluns a Sant Pere Molanta

dimecres 08 octubre 2014

Aquest dilluns a Sant Pere Molanta i aquest dimarts a Moja ha començat un nou curs del servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola. Aquest curs 2014-15 el servei amplia horaris  i preveu també oferir més activitats de dinamització. Això és possible gràcies a un conveni de col.laboració signat entre l’Ajuntament d’Olèrdola i la Universitat de Barcelona, a través del qual una estudiant de grau d’informació i documentació realitza pràctiques remunerades a les biblioteques de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta. El propòsit que persegueix l’Ajuntament és el de seguir obrint aquestes biblioteques fora de l’horari escolar. A Sant Pere Molanta serà els dilluns, com el curs anterior, però també els divendres. Durant els dos dies, en horari de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A Moja es passa dels dos dies del curs passat a les tres tardes que resta obert el servei aquest curs: els dimarts, dimecres i dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 6.

Gemma Escofet és la estudiant que té cura del servei de Biblioteca Oberta a Olèrdola. Ella mateixa explicava que un dels propòsits principals de la seva feina és el de dinamitzar les biblioteques en aquestes tardes d’obertura a tots els públics.(àudio)

Entre les tasques que assumeix Gemma Escofet hi ha la millora de l’organització de les biblioteques , així com ampliar activitats.(àudio)

I és que un dels propòsits és que es pugui organitzar de manera mensual propostes com l’hora del conte. Escofet destacava les bones condicions que tenen les instal·lacions de les biblioteques, però assenyalava que caldria en alguns casos renovar materials. (àudio)

El servei de Biblioteca Oberta és organitzat per l’Auntament d’Olèrdola, en col.laboració amb els claustres i les AMPA de les escoles, i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona,  que subvenciona la despesa de personal.

Escolta l'entrevista a Gemma Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions