Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d’urbanització de l’aparcament públic de davant de l’escola Circell de Moja

Es preveu que en un mes i mig es reompli el solar i abans d’acabar l’any s’asfalti i es posi enllumenat

dimarts 27 juny 2017

Aquest dimarts al matí han començat els treballs inicials de les obres que han de comportar l’urbanització de l’aparcament públic del carrer Rafael de Casanova de Moja, davant de l’escola Circell. Segons el projecte, aprovat per la Junta de Govern Local el passat mes de febrer, l’obra suposa una inversió de prop de 39.000 euros i els treballs s’han dividit en dues fases. En una primera es realitza el moviment de terres pel reomplert del solar fins a nivell d’esplanada. També es preveuen fer els treballs de la xarxa de clavegueram necessària per a poder evacuar les aigües pluvials, consistents en l’execució dels col·lectors i la col·locació d’alguns dels embornals per a poder procedir a la recollida de les aigües pluvials. Finalment , sobre el terraplè compactat i anivellat, es col·locarà una capa de tot-ú artificial de 10 cm, que serà compactada abans de la pavimentació.

En el moment de l’aprovació del projecte Juanma Samblás, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, subratllava que l’urbanització d’aquesta zona d’aparcament respon a una reclamació existent per a que el poble de Moja disposés de places d’aparcament urbanitzades davant de l’escola, a la vegada que també es dóna servei al gran nombre d’usuaris de la zona esportiva. La primera fase consistirà en aquest reompliment del terreny per a preparar-lo per a la segona fase, que inclourà pròpiament l’asfaltat i l’enllumenat.

La primera fase es preveu fer en un termini d’execució d’un mes i mig. La segona es confia en poder-la enllestir abans d’acabar aquest 2017

Document Actions