Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els treballs previs a les obres de construcció del nou consultori de Moja

A causa de les obres, l’assistència sanitària es donarà temporalment al consultori de Sant Miquel a partir del dilluns 22 de juny

dijous 18 juny 2020

 

Aquesta setmana han començat els treballs previs a les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja. Tal i com recordava la regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, l’inici de les obres és “una molt bona notícia i suposa concretar una inversió llargament perseguida pel municipi”. Com a conseqüència de les obres, a partir de dilluns 22 de juny, l’assistència sanitària que es presta a Moja es donarà temporalment al consultori de Sant Miquel.(àudio)

 El pressupost de la Generalitat per aquest 2020 incorporava una partida de 300.000€ per a la realització de les obres, que tenen un termini d’execució previst de 10 mesos. Anna Boada feia notar que la intenció és que de nou es pugui prestar l’atenció mèdica a Moja quan finalitzi la part de les obres que ocasiona més molèsties, per així no distorsionar el servei. Per això apunta que, malgrat no s’ha fixat cap data concreta, sí que es podria tornar a oferir el servei a Mojad e nou  abans d’acabar l’any malgrat les obres no hagin acabat del tot.(àudio)

 El nou consultori es construeix en terrenys cedits per l’Ajuntament d’Olèrdola, al carrer Sindicat de Moja, justament al costat de l’actual consultori mèdic. Aconseguir el nou equipament era una reivindicació llargament perseguida per l’Ajuntament d’Olèrdola per tal de millorar les condicions d’atenció que es presten al consultori de Moja, utilitzat pels veïns d’aquest poble però també per residents d’ altres nuclis del municipi, especialment de Daltmar. Boada resumia que el nou consultori serà un equipament més modern, adaptat per a oferir una atenció “més fàcil”. En un context on les inversions públiques per a nous equipaments són escasses, des de l’Ajuntament d’Olèrdola es valora especialment que s’hagi pogut assolir aquesta millora.  (àudio)

El telèfon del consultori mèdic de Sant Miquel és el 93 817 52 53. Des del CatSalut es recorda que es prioritza l’atenció i seguiment dels pacients de manera proactiva des dels CAP,amb atenció telefònica i telemàtica. Per això es demana a la ciutadania que només vagi presencialment als CAP si és realment necessari i els ho ha indicat un professional sanitari.

 A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions