Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d’instal·lació d’un nou ascensor a l’edifici de l’ajuntament d’Olèrdola

Els treballs es preveuen finalitzar abans d’acabar el mes de juliol

dimecres 06 juny 2018

Des de la setmana passada ja estan en marxa les obres d’instal·lació d’un nou ascensor a l’edifici de l’ajuntament d’Olèrdola. Els treballs permetran que la seu consistorial disposi d’un ascensor que compleixi amb la normativa d’accessibilitat i de seguretat industrial. Tal i com explicava Manel Espachs, enginyer municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola, les obres comporten reduir l’amplada de l’escala per a poder encabir-hi el nou ascensor.(àudio)Acensor2OK.jpg

Les obres han estat adjudicades per un import de 44.900 euros i la previsió és que els treballs estiguin finalitzats durant la darrera setmana del mes de juliol.(àudio)

Feia més d’un any que l’ascensor no podia ser utilitzat perquè no s’havia adaptat a les exigències de la normativa, sent només una plataforma elevadora. Des de l’Ajuntament es va considerar més eficient procedir a construir un nou ascensor que no pas a adaptar la plataforma existent. (àudio)

L’ascensor tindrà capacitat per a 6 persones i permetrà resoldre l’evident dèficit d’accessibilitat que hi havia fins ara per aquelles persones amb mobilitat reduïda que havien de desplaçar-se fins a la primera planta de l’Ajuntament per a mantenir reunions, fer gestions o assistir al saló de sessions a esdeveniments com cerimònies nupcials.

Escolta l'entrevista a Manel Espachs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions