Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres del camí de vianants que unirà Sant Pere Molanta amb el barri de Can Ferran

Aquesta setmana han començat les obres de soterrament de la línia elèctrica i abans d’acabar l’any es preveuen iniciar pròpiament les obres del camí

divendres 09 octubre 2020

 

Aquesta setmana han començat les obres de soterrament de la línia elèctrica entre Sant Pere Molanta i el barri de Can Ferran. L’actuació és el primer pas de les obres del camí de vianants que unirà el poble amb aquest barri.

El barri de Can Ferran és un petit nucli de cases que se situa a uns 300 metres de Sant Pere Molanta, entre la rotonda d’accés de la N-340 que comunica amb el polígon, i la part nord-oest del nucli de Sant Pere.

L’actual camí que uneix Sant Pere Molanta amb el barri de Can Ferran forma part de l’accés principal a aquest nucli des de la N-340, amb un trànsit considerable en determinades hores del dia. Això fa que s’ incrementi la perillositat de circular a peu entre els dos nuclis, atès que el camí no disposa de cap espai reservat als vianants i això obliga a circular pel lateral de la calçada.  Per resoldre aquesta mancança, l’Ajuntament d’Olèrdola va impulsar el projecte per a crear un passeig per a vianants que donaria  continuïtat a la vorera del carrer Sant Roc fins arribar a les primeres cases de Can Ferran, connectant així els dos nuclis.

Els treballs de soterrament de la línia elèctrica van ser adjudicats per un import de gairebé 20.000 € i es preveuen completar durant aquest mes d’octubre. Les posteriors obres del passeig, que es preveuen iniciar abans d’acabar l’any, tenen un termini d’execució de 4 mesos i van ser adjudicades per prop de 109.000 € .

El regidor d’urbanisme i via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, explicava que per un cúmul de situacions es va haver d’ajornar l’inici dels treballs, especialment a causa de les gestions amb les companyies de serveis i per les restriccions derivades del confinament.(àudio)

La millora de l’accessibilitat als nuclis és un dels àmbits estratègics d’actuacions que s’ha fixat el govern municipal en aquest mandat. (àudio)

Escolta l’entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions