Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comprensió entre les famílies d’Olèrdola per la decisió de tancar les escoles

Els alumnes més grans de les escoles del municipi han rebut deures per a fer a casa durant les dues properes setmanes

divendres 13 març 2020

 

Com en el conjunt del país, la decisió de tancar les escoles des d’aquest divendres i fins el proper divendres 27 de març ha alterat la normalitat de les famílies que porten els seus infants a les escoles d’Olèrdola. Malgrat el lògic neguit per l’organització familiar durant aquests dies, les famílies han rebut amb comprensió la decisió del tancament i no han fet arribar cap queixa als equips directius dels centres sobre la mesura adoptada pel Departament d’Educació. La directora de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, Àngels Urgell, explica que hi ha hagut “molt bon acompanyament” per part de les famílies davant aquesta mesura que busca prioritzar la salut i minimitzar l’extensió del coronavirus.(àudio)

Entre els equips docents de les escoles s’intuïa que una mesura d’aquesta dimensió es podria prendre en qualsevol moment, però en molts casos es creia que passaria a partir de dilluns. Que l’ordre es produís de manera tan immediata va fer que les escoles dediquessin bona part de la tarda a explicar als seus alumnes especialment els de cicle mitjà i superior, com organitzar el seu treball aquests dies que estaran a casa. En el cas de l’escola Rossend Montané, ja es van posar els deures per aquestes dies i es van fer indicacionsper a fer treballs en pàgines web recomanades, en àrees com matemàtiques o llengües.(àudio)

A l’escola Rossend Montané s’explicava als alumnes que la manera de col·laborar en la causa general d’evitar l’extensió de l’epidèmia era quedar-se a casa i fer els deures.(àudio)

Aquests dies les mestres continuen treballant telemàticament des de casa. El Departament no ha aturat el període de preinscripcions, programat entre el 23 de març i el 3 d’abril.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions