Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comprensió veïnal en l’inici de la campanya “A Olèrdola ens cordem el cinturó”

Els agents municipals ja realitzen controls i distribueixen materials de sensibilització
Control aquest dijous, al polígon industrial de Sant Pere Molanta
Control aquest dijous, al polígon industrial de Sant Pere Molanta

divendres 07 juny 2013

Aquest mes de juny ja s’ha iniciat la campanya “A Olèrdola ens cordem el cinturó” . Els agents municipals han fet els primers advertiments i han distribuït material de sensibilització sobre la necessitat de portar cordat el cinturó de seguretat i fer ús dels corresponents sistemes de retenció homologats pels infants als vehicles. Dins d’aquesta campanya, s’han programat controls aleatoris en diferents punts del municipi amb la voluntat d’incidir en aquest missatge entre els conductors i els seus acompanyants. El primer d’aquests controls tenia lloc aquest dijous al matí al polígon de Sant Pere Molanta. L’elecció no ha estat a l’atzar. I és que, juntament amb les escoles, els polígons del municipi són dels indrets on s’havia detectat major relaxament en el compliment de la norma de portar cordat el cinturó.

Alfons Inglés, agent municipal responsable de la campanya, ens destacava que els conductors aturats en el control comprenien que es fes una campanya així.(àudio)

La campanya preveu que els conductors dels vehicles que no compleixin siguin advertits fins a dues vegades. Si hi ha un tercer incompliment detectat, es cursaria la corresponent denúncia. Alfons Inglés destacava que el propòsit de la campanya no és sancionador ni recaptatori, sinó el de conscienciar als veïns de la necessitat de fer ús en tot moment dels elements de seguretat al vehicle.(àudio)

En la primera setmana de campanya ja s’han fet accions de conscienciació a les sortides i entrades de les escoles i en algun carrer del municipi. Els controls seguiran fins a finals d’octubre, dins d’aquesta campanya. Se seguiran programant als polígons i actuant en els accessos a les escoles, però també en indrets com el vial Rossend Montané o la carretera de Daltmar. (àudio)

La campanya també tindrà un incidència a les escoles amb xerrades que es realitzaran a partir de setembre, tant a l’escola Rossend Montané com a l’escola Circell de Moja.

Escolta l'entrevista a Alfons Inglés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions