Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Compte enrere per a la construcció de la rotonda d’accés al nucli de Moja

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat l’inici de l’expedient per expropiar els terrenys necessaris

dimarts 16 setembre 2014

Es van complint requisits per a iniciar les obres de construcció de la rotonda d’accés a l’entrada de Moja. Durant el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, celebrat dilluns de la setmana passada, es va aprovar un d’aquests tràmits indispensables per a que els treballs puguin començar ben aviat. En concret es va aprovar l’expedient d’expropiació dels terrenys que són necessaris per a l’execució de les obres. Es tracta de dues finques que sumen una superfície d’afectació de 680 metres quadrats. Les indemnitzacions previstes  per aquest concepte són de gairebé 10.000 euros.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, explicava que un cop finalitzi l’expedient d’expropiacions, s’estarà en condicions de convocar el concurs públic per a adjudicar la realització de l’obra. La voluntat de l’Ajuntament és que els treballs de la rotonda finalitzin abans d’acabar l’actual mandat municipal, el mes de maig.(àudio)Rotonda2.JPG

El projecte constructiu de la rotonda va ser aprovat inicialment per la Junta de Govern Local el passat 16 de juny. Després del corresponent període d’exposició pública, l’aprovació passava a ser definitiva el 13 d’agost. Segons consta en el projecte, el pressupost d’execució per contracte és de 245.916 euros. L’obra també incorpora el desplaçament uns metres de la creu de terme que marca l’entrada al nucli de Moja per la carretera de Vilafranca. Josep Tort destacava que el projecte ha estat elaborat per tècnics de la Diputació,amb la supervisió de l’Ajuntament. Es considera que l’actuació suposarà una millora substancial en les actuals condicions d’accés al poble en la intersecció amb la carretera BV 2119.(àudio)

Josep Tort remarca que la rotonda culmina la feina de millora de la mobilitat realitzada al nucli de Moja, iniciada fa 9 anys i que va incloure el canvi de sentits de circulació a l’interior del poble.

L’obra no suposa cap despesa de fons propis de l’Ajuntament i és subvencionada íntegrament per la Diputació de Barcelona

 

 

Document Actions