Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Compte enrere perquè Can Trabal gaudeixi aquest cap de setmana dels actes centrals de la seva FM

Una de les activitats més esperades són les actuacions dels nens i nenes de Can Trabal oferint les seves coreografies

dijous 27 juliol 2017

Des d’aquest divendres a la tarda i fins diumenge al vespre, Can Trabal viurà els actes centrals de la seva Festa Major després de les activitats fetes dissabte passat. Per aquest divendres, 28 de juliol, s’ha programat campionat de petanca a partir de les 6 de la tarda. A dos quarts de 7 es faran jocs infantils i a partir de dos quarts de 10 es podran seguir les evolucions dels “Young dancers Can Trabal”. Juan Alberto Moreno, de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, ens indicava que aquestes actuacions protagonitzades per nens i nenes de Can Trabal són molt esperades a la  urbanització.(àudio)

La festa el divendres finalitzarà amb una disco mòbil amb animació. El primer dels actes del dissabte 29 de juliol serà una cursa de bicis, a l’antic camp de futbol i amb refrigeri per a tots els participants. A les 11 s’ha programat missa en el recinte de l’Ermita de Fàtima, sota l’organització de la Germandat Nostra Senyora de Fàtima de Can Trabal. A dos quarts d’una del migdia, toca el torn de la cursa atlètica popular, a l’antic camp de futbol i també amb refrigeri pels participants. Un dels moments destacats de la Festa Major serà la paella popular, a les 2, amb “La Paella de l’Isma”. Fins divendres els tiquets es poden comprar al preu de 8€ al bar “No te va a gustar”. El mateix dissabte, els tiquets tindran un preu de 9’5€, fins a esgotar existències. A les 6 de la tarda se servirà una xocolatada popular i a dos quarts de 7 es preveu l’actuació de balls populars de Sant Pere Molanta i del grup Gatzara Country. La nit de dissabte també comptarà amb l’aportació dels joves artistes de Can Trabal, els “Young Dancers Can Trabal”, a partir de dos quarts de 10. A les 10 de la nit, la festa continua amb espectacle i ball amb “Remember Music Show” per seguir amb disco mòbil i “torito” mecànic.(àudio)

El matí de diumenge 30 de juliol serà ben aquàtic. A partir de les 10 del matí ja es podrà gaudir dels inflables aquàtics i a les 12 es farà la festa de l’escuma.A la una del migdia s’ha fixat una Aquafesta amenitzada pel duet “Més Tumàcat”. A les 2 del migdia hi haurà concurs de truites,amb vermut per a poder-les degustar.A les 3 es farà l’acte d’entrega de premis i per les 5 de la tarda s’ha programat l’acte que tanca la Festa Major: la festa Holi. Juan Alberto Moreno ens recorda l’èxit que aquesta festa obtenia l’any passat i explica que l’activitat serveix per donar color al final de la festa.(àudio)

La pols de colors per a llençar a la festa es pot adquirir en el bar que hi haurà a la pista.

Document Actions