Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert “Bach a Olèrdola” aquest dissabte a l’església de Sant Miquel

El concert l’oferiran alumnes de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca i l’entrada és gratuïta

dimecres 29 maig 2013

Aquest dissabte 1 de juny, a les 6 de la tarda, alumnes de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca oferiran el concert “Bach a Olèrdola”, a l’església de Sant Miquel. El concert és organitzat per un grup de veïns de Sant Miquel i compta amb el suport de la Societat La Lleialtat i de l’Associació de Veïns de La Plana Rodona.

Joan Maria Arenas, un dels impulsors del concert, explicava que volien aportar “un valor afegit” al municipi en el terreny cultural i per això han decidit donar continuïtat al concert. La tria de l’església com a lloc del concert no és casual. Ofereix una bona acústica i les dimensions adequades pel tipus d’activitat que es proposa.(àudio)

El model es repeteix respecte l’any passat. Els alumnes de l’Escola de Música de Vilafranca agraeixen poder tocar davant el públic i gràcies a aquesta col.laboració es pot oferir un concert de música clàssica a Sant Miquel.(àudio)

L’entrada al concert és gratuïta i tal i com ja va passar l’any passat en la primera edició de “Bach a Olèrdola”, en el programa d’aquest dissabte s’inclou una variada selecció de peces que van del segle XVI fins a la música popular dels nostres dies.(àudio)

Aina Calvet, Aida Girona, Maria González, Anna Jiménez i Laura León, a les flautes de bec; i Roger Olivé, a la percussió i bateria, protagonitzaran la primera i tercera part del concert. En la primera interpretaran “Ay, linda amiga”(anònim del s.XVI); “Now is the Month of Maying”, de Thomas Morley ; Laschia ch'io pianga (Ària de l'òpera Rinaldo), de Haendel i “ Fuga” de J. S. Bach. En la tercera i darrera part del concert oferiran “Cruella de Ville”, de M. Leven; “ Lemon Tree”, de Fool's Garden; i “ Puttin' on the Ritz”, de I. Berlin

Paquita Casanovas i Victoria Lázaro, als violins; Anna Ricart, a la viola; i Anna Mallofré, al violoncel han preparat Preludi de la suite de "La reina de les Fades", de H.Purcell; “ Rondó”, Rameau; “ Allegro del concert "Alla Rustica", de Vivaldi; “ Blow the Southern wind”, de Sheila Nelson; barcarola de l'òpera de "Els contes de Hoffman", de Ch. Offenbach i “ Plucky Fellow”,de F.Metaca.

Escolta l'entrevista a Joan M. Arenas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions