Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert amb “ Oh! Happy Gospel” aquest dissabte en el segon dels Vespres al castell d’Olèrdola

També s'oferiran visites guiades per a conèixer la vida d’en Sunifred, personatge que va viure a Olèrdola el segle X

dijous 16 agost 2018

Després de l’èxit registrat dissabte passat, aquest cap de setmana continua el cicle “Vespres al castell d’Olèrdola” amb l’activitat “Nit de gospel i històries”. La cita és a partir de les 19:00h i inclou un concert amb el grup "Oh! Happy Gospel" i la possibilitat de fer una visita guiada per  conèixer la vida d’en Sunifred, un personatge de la civitas Olerdola del segle X.

En el concert d'“Oh Happy Gospel”, el públic escoltarà i prendrà consciència de la història del Gospel, un estil marcat per la vida del poble afro-americà de finals dels segle XIX. Des dels work-songs, passant pels espirituals negres, fins al gospel més actual. Es farà un recorregut pels temes més coneguts d’aquest gènere que mostra sobretot alegria, esperança i força.HappyGospel.bmp

Quatre cantants, acompanyats amb piano, faran escoltar la riquesa de les harmonies vocals i transportaran a les arrels de la música d’Estats Units.

Es mostrarà el paper del Gospel com a base del rhythm and blues, soul, rock, hip hop i moltes d’altres músiques nascudes al segle XX.

L’arqueòleg Xavi Esteve resumeix que l’actuació també permetrà conèixer de manera molt lúdica i didàctica els orígens del gospel.(àudio)

La visita guiada té l’interès de poder conèixer la vida pública i els detalls de la vida privada d’un personatge que va viure al castell d’Olèrdola durant el segle X.(àudio)

El primer torn de la visita comentada per a conèixer la vida d’en Sunifred s’ha programat a les 19.15, les places són limitades. En concert amb “Oh Happy Gospel” començarà a les 19.30h. La segona de les visites guiades s’ha programat a les 20:15.

En finalitzar, se servirà pels assistents copa de cava i degustació

Per més informació: 93 890 14 20 / 675 78 29 36 o a través del correu mac.olerdola@gencat.cat

Les activitats estan incloses en el preu de l’entrada al recinte (normal: 3,50€ / reduïda: 2,50€). No és necessària reserva prèvia.

Document Actions