Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert aquest diumenge al Local Nou amb l’escola Clau de Sons i l’Aralar Udal Musika Eskola

El concert conjunt amb l’escola de Vilafranca i aquesta escola del País Basc començarà a les 12:30, amb entrada gratuïta
Clau de Sons va visitar el País Basc durant el primer cap de setmana d'abril
Clau de Sons va visitar el País Basc durant el primer cap de setmana d'abril

dijous 28 abril 2016

Aquest diumenge, primer dia de maig, el Local Nou de Moja acollirà una proposta musical ben especial i del tot original a Olèrdola. A partir de dos quarts d’una del migdia, i amb entrada gratuïta, es podrà gaudir d’un concert conjunt que oferiran alumnes de l’escola Clau de Sons de Vilafranca i l’Aralar Udal Musika Eskola del País Basc. Es tracta d’un concert que s’inclou dins de l’intercanvi que mantenen les dues formacions,  i que va comportar que l’escola vilafranquina es desplacés al País Basc el primer cap de setmana d’abril.  Ophelie Derieux, mestra de l’escola Clau de Sons i veïna de Moja, explicava que el concert el protagonitzaran 60 adolescents que tenen una formació musical avançada. El repertori que oferiran serà variat, combinant peces clàssiques amb altres de modernes. (àudio)

Aquest és el tercer any seguit que Clau de Sons realitza un concert a Moja. L’escola agraeix la predisposició de la Comissió de Festes i  lloa la polivalència del Local Nou.(àudio)

Un dels moments culminants del concert serà la interpretació conjunta de dues peces que han preparat les dues escoles. Amb intercanvis com els que mantenen amb l’escola basca, des de Clau de Sons es vol transmetre als alumnes que els adolescents poden construir coses junts. (àudio)

Clau de Sons actuarà amb un conjunt de flautes travessers, un conjunt de violins i l’acompanyament de piano i percussió. Han preparat un repertori que inclou una obertura arranjada d’una òpera de Rossini, així com peces de Festa Major. L’Aralar Udal Musika Eskola és un cor de noies que comptarà amb un combo.

Escolta l'entrevista a Ophelie Derieux, realitzada per CAnal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions