Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de cant coral del grup DUM per celebrar els 150 anys de la consagració de l’església Sant Jaume de Moja

Programat per aquest divendres, a les 20:00h

dijous 21 abril 2022

Dins dels actes de commemoració del 150è aniversari del temple parroquial de Sant Jaume de Moja, aquest divendres s’ha programat a l’interior de l’església, a les 8 del vespre,   un concert de cant coral a càrrec del grup DUM. Es tracta d’una formació que interpreta música folck i tradicional, especialment balades, així com músiques de cinema i de cantautors. Totes les cançons les adapten al català.  Pere Mitjans, col·laborador del Consell Parroquial, recordava que aquest era un concert que es va haver d’ajornar a causa de la COVID i que s’ha pogut reprogramar per oferir-lo dissabte. (àudio)

Per ajudar a cobrir les despeses de l’acte, no s’ha establert un preu d’entrada sinó que es demana una aportació a través del sistema de “taquilla inversa”.

Visites a la capella de Sant Cugat, el 1r i 2n diumenge de mes

Gràcies a Pere Mitjans, la capella de Sant Cugat està oberta al públic el primer i segon diumenge de cada mes, des de les 11 del matí a la una del migdia. L’activitat s’aturarà durant els mesos de juliol, agost i setembre, amb l’excepció del diumenge 24 de juliol, per Festa Major de Moja.(àudio)

Pere Mitjans té cura d’un llibre de visites de la capella. La reacció dels visitants és molt favorable i molts acaben “al·lucinant” per les característiques del temple, tal i com explica el mateix Mitjans.(àudio)

Escolta l’entrevista a Pere Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions