Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de cinema musical aquest diumenge a Moja amb Clau de Sons

L’activitat l’organitza la Comissió de Festes, a partir de les 6 de la tarda, al Local Nou

divendres 27 febrer 2015

La Comissió de Festes de Moja, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, organitza per aquest diumenge 1 de març una activitat que marida cinema i música. A partir de les 6 de la tarda, al Local Nou, es projectaran clips de cinema mut amb música en directe a càrrec d’alumnes de l’escola de música Clau de Sons de Vilafranca.

Ophelie Derieux, mestra de l’escola Clau de Sons, recordava que aquesta serà la segona vegada que oferiran un concert a Moja després de la positiva experiència de l’any passat. En aquesta ocasió es projectaran fragments de pel·lícules de l’inici del cinema i els alumnes els musicaran.(àudio)

La proposta és original pel públic i suposa un grau afegit de motivació pels alumnes de l’escola, tal i com destacava la mateixa Ophelie Derieux.(àudio)

El vincle de l’escola amb Moja s’estableix a partir de que la mateixa Ophelie Derieux ha passat a residir al poble. Per la predisposició de l’Ajuntament i de la Comissió de Festes, esperen que aquesta relació continuï.(àudio)

L’entrada té un preu de 5 euros i, en acabar l’activitat, se servirà coca i cava pels assistents.

Escolta l'entrevista a Ophelie Derieux, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions