Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de gralles de qualitat per la Festa Major de Sant Pere Molanta

La Societat també organitzava el concurs de truites, que comptava amb 12 participants

dilluns 19 agost 2013


Dijous 15 d’agost es concentraven durant el migdia les dues activitats que aportava a la Festa Major de Sant Pere Molanta la Societat Principal-Unió. Es tractava del concurs de truites, que arribava a la seva 8a edició, i d’un concert de gralles. Les dues activitats van funcionar de forma satisfactòria, tal i com assenyala el president de la Societat, Josep Anton Castells.

La qualitat dels grallers de l’Armilla, la formació que va oferir el concert, és un dels aspectes que destaca d’aquests actes el mateix Josep Anton Castells.(àudio)

En el concurs de truites van ser presentades fins a 12 opcions per a ser tastades. El jurat es va decantar per “La truita emmascarada”, d’Aina Zapater, com la truita més gustosa, i es va considerar que la truita “País Basc”, cuinada pel Marc de Cal Pons, era la millor presentada.(àudio)

El concert vermut es realitza en unes òptimes condicions acústiques i amb la comoditat de poder gaudir d’aire condicionat a l’interior de la sala. Josep Anton Castells ens subratlla que aquesta any el pica-pica que es va oferir va ser generós i va merèixer el reconeixement dels veïns assistents.(àudio)

La propera activitat pública que organitzarà la Societat Principal-Unió serà la Festa del Most, d’aquí un mes i mig.

Document Actions