Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de Sant Macari a Moja amb el “Taller de Vent” de l’escola de música de Vilafranca

La cita és aquest diumenge a les 6 de la tarda, al Local Nou, i els donatius es destinaran a l'Ian Garcia

dimarts 22 gener 2013

 

 

La Festa Major d’Hivern de Moja es tancarà amb una activitat que vincula música i solidaritat. Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, s’ha programat al Local Nou el Concert de Sant Macari. El concert l’oferiran els 40 intèrprets que formen el “Taller de Vent” de l’escola municipal de Música de Vilafranca “Maria Dolors Calvet”. S’ha establert un donatiu de 5 euros com a entrada, amb el propòsit de recollir fons a benefici de l’Ian Garcia, el nen de Sant Sadurní que ha de fer front a un costós tractament a Nova York per a vèncer un càncer de neuroblastoma.

El director de l’escola de música de Vilafranca, David Miret, definia el “Taller de Vent” com una formació heterogènia que és l’embrió de la banda. L’escola se sent molt comarcal i per això entenen que tocar a Moja és també “tocar com a casa”.(àudio)

Pels alumnes fer una actuació com la de diumenge suposa una motivació afegida. El repertori és molt popular i inclou peces clàssiques com “La cucaracha” fins a èxits comercials recents com l’”Ai se eu te pego”. (àudio)

L’escola de música ha connectat amb la motivació solidària del concert. Es dóna el cas que alguns pares que no podran assistir diumenge al concert ja han fet els donatius de l’entrada perquè es pugin afegir a la recaptació. (àudio)

La Comissió de Festes de Moja té la intenció de mantenir cada any aquest concert de Sant Macari com un dels actes destacats de la Festa Major d’Hivern de Moja.

Escolta l'entrevista a David Miret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions