Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert solidari de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca aquest diumenge a la tarda a Moja

L’acte tanca la programació de les Festes de Sant Macari i els diners es destinaran a la Fundació Sant Joan de Déu

dijous 26 gener 2017

L’Escola Municipal de Música de Vilafranca manté la seva cita anual amb Moja i aquest diumenge, a partir de les 6 de la tarda, oferirà al Local Nou el Concert Solidari de Sant Macari que serveix per a tancar la programació de la Festa Major d’Hivern del poble. El concert el protagonitzaran quatre conjunts instrumentals. Dos d’ells liderats pel professor de guitarra Xavi Díaz; un altre amb teclat que dirigeix Carles Sanz i un quartet de saxos i bateria que està a les ordres de David Miret, director de l’Escola.

Miret explicava que estan molt contents de mantenir aquest vincle amb Moja i d’oferir aquest concert diumenge.(àudio)

Pels alumnes que formen part d’aquests “combos”, actuar en públic i fer-ho en un escenari de les característiques del que hi ha al Local Nou de Moja també forma part del seu aprenentatge.(àudio)

Per assistir al concert caldrà aportar un donatiu de 5€. Els fons recaptats es destinaran a la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. David Miret recordava que l’escola està molt sensibilitzada amb aquesta motivació solidària.(àudio)

Diumenge també es podran comprar les polseres Candela. El d’aquest diumenge s’afegeix als actes solidaris de lluita contra el càncer infantil que s’han anat programant per la Festa Major de Sant Macari i que han inclòs una pedalada i un taller de risoteràpia.

Document Actions