Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert tribut a Tina Turner aquest dissabte a la Trobada amb “CrisTina&The Turners”

La cantant Cristina Pozo es posa a la pell de Tina Turner i interpretarà el seu repertori més conegut

dimecres 31 maig 2023

 

Continua l’aposta per concerts tribut dins de la programació de la Trobada d’Olèrdola. Si l’any passat una de les activitats més memorables de la Trobada va ser el concert de tribut a Queen, aquest 2023 la 41a edició de la festa del municipi acollirà un concert tribut a Tina Turner,  aquest dissabte a partir de dos quarts d’11 de la nit  , amb CrisTina&The Turners. La cantant Cristina Pozo es posa a la pell de Tina Turner i interpretarà els grans èxits d’aquesta cantant, morta justament dimecres de la setmana passada. Cristina Pozo explica que és “tot un luxe” actuar al Conjunt monumental i definia que en el concert s’oferiran versions de Tina Turner amb el seu to original.(àudio)

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Cristina Pozo explicava que se sent molt identificada amb Tina Turner perquè havia tingut una vida paral·lela (àudio)

Cristina Pozo vol transmetre tota la força dels directes de Tina Turner. Per això compta amb una banda experimentada, dues ballarines, i el repertori més emblemàtic de Tina Turner, on no hi faltaen èxits com Simply the Best, Proud Mary o We Don't Need Another Hero.(àudio)

Escolta l’entrevista a Cristina Pozo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions