Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Principal-Unió i l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta organitzen el 1r concurs literari infantil i juvenil

Per a infants i joves de fins a 18 anys. Els treballs guanyadors seran il·lustrats per Nenén Giménez i Joan Ramon Buisan

divendres 24 març 2023

Olèrdola comptarà aquest 2023 amb una atractiva novetat dins dels actes emmarcats en la celebració de Sant Jordi. I és que la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta i l’escola Rossend Montané sumen esforços i convoquen el 1r concurs literari infantil i juvenil, adreçat a infants i joves de fins a 18 anys. La convocatòria depassa l’àmbit de Sant Pere Molanta i té la vocació d’acollir treballs d’arreu del municipi. Els participants han d’escriure un text original en català, en el gènere que desitgin i sense limitacions d’espai. Els treballs es poden enviar a societatprincipaliunio@gmail.com, fins a les 00.00 del dimarts 11 d’abril.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, una de les integrants de la Junta de la Societat , Marta Boher, destacava aquesta novetat de ser un concurs literari també de caràcter juvenil i de voler anar més  enllà de l’alumnat de l’escola. . (àudio)

Els premis són ben originals i de gran valor. Els treballs guanyadors seran il·lustrats per dos autors professionals que resideixen a Sant Pere Molanta: Nenén Giménez i Joan Ramon Buisan.  (àudio)

Es preveuen agrupar els treballs en quatre categories (Inicial, Mitjà, Superior i ESO), podent-se ampliar en funció de la participació que es pugui assolir en la franja d’edat jove.  (àudio)

L’alumnat de l’escola Rossend Montané participarà des de l’escola i l’entrega de premis es preveu celebrar al gimnàs del centre, el dimecres 19 d’abril, en un acte que s’iniciarà a tres quarts de 3. L’acte s’adaptarà perquè alumnes d’ESO s’hi puguin afegir a partir de dos quarts de 4.

L’impuls d’aquest concurs expressa la voluntat de la Societat d’ampliar el seu camp d’acció i d’anar més enllà de l’organització de les festes a Sant Pere Molanta.

 

Escolta l'entrevista a Marta Boher, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions