Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consens per reformar i ampliar el projecte de millora de la plaça Anselm Clavé de Sant Miquel

La millora arribarà fins el carrer Berenguer III i també inclourà un tram del carrer Josep Tarradellas

dijous 15 setembre 2016

El projecte de reforma de la plaça Anselm Clavé de Sant Miquel incorporà demandes dels veïns directament afectats i ampliarà el seu àmbit d’actuació, fins a cobrir bona part del casc antic del poble . Aquesta va ser la principal conclusió de la reunió celebrada aquest dimecres al vespre, convocada per l’equip de govern municipal, i que va comptar amb la presència de l’oposició i de veïns. Juanma Samblás, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que a finals de la passada legislatura es va elaborar un projecte de reforma de la plaça Anselm Clavé que no va agradar  a veïns directament afectats. El govern municipal va impulsar un procés de participació que ha acabat conduint a acordar “unes noves bases del projecte amb consens”.(àudio)

El projecte s’amplia respecte l’àmbit d’actuació que inicialment s’havia fixat. Així, a més de la plaça Anselm Clavé i del carrer Major, la millora de l’entorn urbanístic també arribarà al Carrer Berenguer III i inclourà un tram del carrer Josep Tarradellas. Aquest dimecres s’ha validat un avantprojecte que inclou la demanda veïnal de mantenir places d’aparcament a la plaça Anselm Clavé, així com en un tram inicial del carrer Major. Altres trets del projecte seran el soterrament d’instal·lacions i la millora de la xarxa d’aigua.(àudio)

Juanma Samblás explicava que l’origen de la reforma va ser la necessitat urgent de millorar la deteriorada xarxa d’aigua de la zona.(àudio)

Aquest projecte és un dels que tenen assignats finançament per part de les Meses de Concertació amb la Diputació en aquest mandat municipal. S’estima que el projecte pot suposar una inversió de prop de 110.00€ , per bé que ara caldrà confirmar-ho en detall amb la redacció del projecte definitiu incorporant les modificacions validades aquest dimecres. El govern té la voluntat de fer el conjunt de les obres el més aviat possible, en funció de la disponibilitat pressupostària. Samblás assenyalava que, si calgués “es  completarien  per fases durant aquest mandat”. La intenció del govern municipal és que el projecte s’aprovi en les properes setmanes i que les obres es puguin començar a executar-se abans de finalitzar aquest 2016.

El servei de "Ràdio a la carta" temporalment no es pot actualitzar

Document Actions