Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Constituïdes les quatre meses electorals al municipi

A les 9 ja es podia votar a Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta.Tres de les quatre meses s’han pogut formar gràcies a la presència de suplents. Amb 81 vots, el vot per correu representa el 2’2% del cens

diumenge 14 febrer 2021

 Sense retards, a les 9 d’aquest matí  obrien a Olèrdola els tres col·legis electorals. Amb poca presència encara d’electors, les quatre meses electorals del municipi ja atenien a veïns que emetien el seu vot en aquesta primera franja de la jornada electoral.

Per constituir-se les meses ha estat necessària la presència de suplents en tres de les quatre meses del municipi. Només en la mesa A de Moja el president i els dos vocals són els que havien estat designats com a titulars en el sorteig. En les tres seus electorals hi ha la presència de personal de l’Ajuntament que assessora als membres de les meses. Vetllant pel correcte funcionament de la jornada, també hi ha en cada seu la presència de mossos d’esquadra.

Seguint els protocols de seguretat sanitària per evitar el risc de contagi de la COVI-19, en els tres espais s’han habilitat recorreguts diferenciats d’entrada i de sortida. Només es permet que a l’interior de la seu hi coincideixi un únic elector. A Moja, la gran novetat és que la seu electoral s’ha ubicat al Local Nou. En cadascuna de les dues meses d’aquesta seu s’han delimitat recorreguts d’entrada i de sortida propis. En els dos casos l’entrada és pel carrer Ferran, mentre que la sortida dels electors de la Mesa B és pel carrer Penafel.

Pocs minuts després d’obrir-se els col.legis electorals, un treballador de Correus ha lliurat els vots per correu. Han estat finalment 81 els veïns del municipi que han optat per aquest procediment, la qual cosa representa un 2’2% del cens electoral d’Olèrdola en les eleccions d’avui al Parlament.

Recordem que avui el cens el formen 2.797 persones.

Es recomana que fins les 12 votin els col.lectius de risc.

De 12 a 19.00 el gruix de la població

I la darrera hora, entre les 19 i les 20.00h, les persones que estiguin en quarantena.

Galeria d'Imatges

EleccionsSPM2.JPG
EleccionsStMiquel3.JPG
EleccionsCorreus4.JPG

Document Actions