Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Constituïdes les meses electorals d’Olèrdola

Una lleu incidència en una de les dues meses de Moja no ha impedit que el col·legi obrís puntualment a les 9.00h
Mesa A de Moja, aquest matí a les 9.45h
Mesa A de Moja, aquest matí a les 9.45h

diumenge 12 maig 2024

 La jornada electoral per escollir el Parlament de Catalunya s’ha iniciat a Olèrdola aquest diumenge sense incidències rellevants i les tres seus electorals del municipi han obert portes perquè la ciutadania pogués votar, a partir de les 09.00h. Les meses electorals de Sant Miquel d’Olèrdola i de Sant Pere Molanta s’han constituït de manera àgil i fluïda.  En el cas d'una de les dues meses de Moja, la "A", on hi voten les persones amb la inicial del primer cognom que va de la A a la J,s'ha hagut de produir un canvi sobrevingt abans d'obrir-se el col·egi. Una de les membres de la mesa ha patit una indispició de salut i ha hagut de ser substituïda. A més, ha calgut recorrer a la persona que era suplent de president per ocupar el lloc d'una vocalia perquè no havien comparegut ni la persona titular designada ni cap dels seus dos suplents. La incidència s'ha pogut resoldre abans de l'obertura del col·legi i els veïns més matiners adscrits a aquesta taula han pogut votar amb normalitat. La taula B de Moja s'ha constituït sense cap problema.

Els col·legis electorals estan oberts fins a les 20.00h, de manera ininterrompuda.

Aquest diumenge estan cridades a votar a Olèrdola 2.935 persones. La xifra d’electors que poden participar en les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest 12 de maig ha registrat un increment del 5% respecte  les dades del cens electoral de les passades eleccions a la cambra catalana, celebrades el 14 de febrer  de 2021.

Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta estan inscrites per poder votar 930 persones. En aquesta mesa hi estan inscrites les persones amb dret a vot empadronades a Sant Pere Molanta i Can Trabal.

Al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel el cens és de 903 persones. Hi voten els veïns de Daltmar, Viladellops i Sant Miquel.

En les dues meses habilitades al Centre Cívic La Xarxa estan distribuïts els electors de Moja. Fins a 1.102, sumant les dues meses.

Galeria d'Imatges

MesaSantMiquel.jpeg
MesaBMoja.jpg

Document Actions