Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua el repartiment de cubells de la nova recollida selectiva porta a porta a Olèrdola

Aquest dilluns a Daltmar; dimarts i dimecres a Sant Pere Molanta; i dijous a Can Trabal

dilluns 20 juny 2022

 

La campanya informativa i de distribució de materials, prèvia a la implementació el proper 5 de juliol del nou sistema de recollida porta a porta a Olèrdola, està obtenint una àmplia resposta de la ciutadania. Les sis xerrades realitzades han comptat amb un gran seguiment i les primeres jornades de distribució dels nous cubells i materials s’ha fet comptant també amb una gran implicació veïnal. A la Zona Esportiva de Daltmar es repartiran els nous cubells avui dilluns  20 de juny, de 15 a 20h. Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta la distribució s’ha fixat per aquest dimarts, 21 de juny, de 9 a 14h; i pel dimecres , de 15 a 20h. A la pista poliesportiva de Can Trabal, el repartiment dels materials i cubells es farà el dijous, de 9 a 14h.

Ja per la setmana que ve, dilluns 27 de juny es preveu fer la segona jornada de repartiment a Can Trabal, en horari de 15 a 20h. Finalment, al Local Rossend Montané de Sant Miquel la distribució es preveu fer el dimarts 28 de juny, de 9 a 14h; i el 29 de juny, de 15 a 20h.

Tres cubells per a cada llar

A cada llar es lliuraran tres cubells amb xip on dipositar i treure els residus a la via pública. Per a les fraccions d’orgànica i el rebuig es facilitarà un cubell amb xip de 25 litres, mentre que per a dipositar el paper i cartró i els envasos, es lliurarà un cubell multifracció amb xip de 40 litres. També es facilitarà un cubell d'orgànica reixat per a la cuina i un magnètic de nevera amb informació gràfica dels calendaris i horaris de la recollida de residus.

Document Actions