Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen a Olèrdola les xerrades i tallers per reforçar la funció educativa de les famílies

A través de videoconferències es convoquen per la setmana que ve sessions dedicades al reforç positiu en l’educació i a evitar l’assetjament

divendres 29 abril 2022

L’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació de Barcelona continuen oferint xerrades i tallers dins del cicle convocat per enfortir la funció educativa, la participació i l’acompanyament a les famílies en els processos educatius dels seus fills i filles.

Reforç positiu

La primera activitat es programava aquesta setmana, amb la xerrada “Estan creixent, eduquem-los plegats”. I per la setmana que ve s’oferirà la primera de les sessions del taller “Reforç positiu en l’educació dels fills i filles”, a través de videoconferència, dimecres 4 de maig a les 18:00h. La segona de les sessions d’aquest taller es preveu oferir dimecres 11 de maig, també a les 18.00 h i igualment per videoconferència. L’activitat la realitza l’Associació de Teatre del Buit.

Evitar i combatre l’assetjament

Per la setmana que ve també s’ha organitzat la xerrada “L’assetjament, eines i estratègies per evitar-lo i actuar quan apareix”. Serà també a través de videoconferència, el dijous 5 de maig, a les 18.00h i anirà a càrrec de Pilar Verdeguer.

El cicle s’adreça a pares, mares i familiars d’alumnes de 3 a 12 anys, així com a professionals de l’educació

Les activitats han estat seleccionades per les AMPAs de les 2 escoles del municipi, de manera que se centren en els temes que més preocupen a les famílies amb infants i al personal educador.

Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament, enviant un correu a l’adreça electrònica gonzalezvev@olerdola.cat Caldrà facilitar  nom, cognoms i correu electrònic per enviar l’enllaç a la sessió online.

Document Actions