Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les actuacions al polígon de Sant Pere Molanta per evitar les curses il·legals de vehicles

L’Ajuntament ha col·locat blocs de formigó i instal·lat bandes reductores de velocitat a l’Avinguda Mare de Déu de Montserrat

dilluns 22 abril 2024

Les actuacions aplicades a iniciativa de l’Ajuntament d’Olèrdola per evitar les curses il·legals de vehicles al polígon de Sant Pere Molanta han continuat aplicant-se aquests darrers dies. Amb l’acord dels Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament col·locava la setmana passada blocs de formigó i instal·lava bandes reductores de velocitat a l’Avinguda Mare de Déu de Montserrat. El regidor d’espai públic, Jordi Álvarez, indicava que les accions es prenien un cop constatades que les curses havien tornat a aparèixer.(àudio)

Recordem que a mitjans de gener, després d’entrar en vigor la  reordenació dels sentits de circulació a l’Avinguda Hostal Nou, els Mossos certificaven a l’Ajuntament d’Olèrdola que les mesures havien tingut el seu efecte i ja no es registraven curses. Però ara  ha calgut actuar de nou per reforçar les actuacions davant l’aparició una altra vegada d’aquestes concentracions il·legals. Els agents municipals ja informaven a mitjans de gener que una de les actuacions previstes era la instal·lació de bandes reductores de velocitat a l’Avinguda Mare de Déu de Montserrat, com s’ha procedit a fer ara.

Document Actions