Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les assemblees anuals de les entitats de gent gran d'Olèrdola

Després de la de Moja, aquest divendres es fa la de Sant Pere Molanta i dijous de la setmana que ve la de Sant Miquel d’Olèrdola
Imatge de l'assemblea del Casal d'Avis de Moja celebrada el passat 4 de febrer
Imatge de l'assemblea del Casal d'Avis de Moja celebrada el passat 4 de febrer

divendres 03 març 2023

 

Un símptoma que indica la recuperació de l’activitat associativa a Olèrdola és la celebració, sense restriccions, de les assemblees presencials de les entitats de gent gran del municipi. Després de l’assemblea del Casal d’Avis de Moja, realitzada el dissabte 4 de febrer,  aquestes reunions anuals de socis i sòcies segueixen aquests dies al municipi. La propera és aquest mateix divendres 3 de març, a Sant Pere Molanta. A continuació tocarà el torn de l’assemblea del Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola, dijous de la setmana que ve, 9 de març. En els dos casos la reunió es preveu iniciar a les 5 de la tarda. La dinamitzadora de gent gran del municipi, Imma Ferret, explicava que en aquestes reunions s’aproven els estats de comptes i els programes d’activitats, comptant amb l’acompanyament de l’Ajuntament.(àudio)

 A les entitats de gent gran del municipi es detecta ganes de fer coses, però des de la prudència. Així,  les obertures per les tardes de les seus dels casals d’avis encara no tenen  l’assistència registrada abans de la pandèmia i també costa renovar les juntes.(àudio)

En assemblees com les convocades aquest divendres i el proper dijous també s’exposen activitats organitzades per l’Ajuntament, com la celebració de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola que aquest 2023, s’ha programat el dissabte 6 de maig.

Document Actions